Webshop

Klik op bovenstaande banner voor de Wissel-Webshop.

 

Een samenwerking tussen 100%VOETBAL en S.V. Wissel heeft geleid tot een echte Wissel Webshop! Je kunt vanuit huis artikelen bestellen, afrekenen en thuis laten bezorgen.
Naast enkele algemene artikelen zoals scheenbeschermers en tassen staat er ook kleding op speciaal voor de keeper, speler en trainer/coach.


Daarnaast is er ook gedacht aan de supporter van Wissel. In de webshop kun je onder andere fan kleding van Wissel vinden, maar ook nieuwe merchandise artikelen van Wissel.
Nagenoeg alle artikelen zijn voorzien van een Wissel logo, zoals ook te zien is op de afbeeldingen.


Daarbij komt dat jij persoonlijk met iedere aanschaf onze vereniging steunt! S.V. Wissel ontvangt namelijk een bonus van 100%VOETBAL over alle verkopen vanuit de Wissel webshop.
Voor vragen over deze actie kan je een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan proberen je vraag te beantwoorden of door te sturen.


Ook is het mogelijk een S.V. Wissel paraplu te bestellen! Niet via de webshop, maar te leveren rechtstreeks uit onze eigen voorraad.
Een zwart/gele paraplu heeft op 1 vlak het zwarte Wissel-logo en heeft een doorsnede van 130 cm!!

 

 

De paraplu is te bestellen bij Siona Buter of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De paraplu kost 10,00 euro. Betaling graag contant bij afname van de paraplu.