4x4 mini's

Zaterdag, 14 april, reisde ons 1e mini team af naar SV Vaassen om daar deel te nemen aan een 4x4 toernooi.

Er deden maar liefst 12 teams mee. De teams waren ingedeeld op leeftijd, waardoor er 3 poules waren.

• Poule 1: 5-6 jarigen.
  • Poule 2: 4-5 jarigen.
  • Poule 3: 4 jarigen.

Alle teams hebben 3 wedstrijden  gespeeld.

Wissel zat in poule 2 en heeft gestreden tegen Heerde 2, Oene 1 en Vaassen 2.

De eerste wedstrijd was tegen Vaassen2 (Vaassen 2 – Wissel 2-10).

Wissel had het makkelijk en wist Vaassen te overlopen. De toppers van Wissel wisten maar liefst 10 keer te scoren. Maar toch hebben de toppers van Vaassen gezorgd voor 2 tegen doelpunten.

De tweede wedstrijd was tegen Oene 1 (Oene 1 – Wissel 4-3).

Het ging eerst gelijk op, maar Wissel had het zwaar. Oene was net een maatje te groot. Door een eigen doelpunt van Wissel heeft Oene gewonnen met 4-3. Maar hé eigen doelpunt of niet, er is gescoord. En voor sommigen is scoren net iets belangrijker…..

De derde wedstrijd was tegen Heerde 2 (Wissel – Heerde 2 2-1).

Het was een fysiek harde wedstrijd en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Het ging gelijk op, maar Wissel wist nipt te winnen. Net voor het fluitsignaal scoorde Wissel nog een doelpunt.

Na de wedstrijd werd er gezamenlijk ranja gedronken, waarna aansluitend alle kinderen penalty’s mochten nemen op het “grote” doel. Fassie was de keeper. Maar hij wist geen bal tegen te houden. Alle kinderen hebben gescoord.

Conclusie. Top georganiseerd toernooi en Fassie moet nog wel wat keeperstraining krijgen.