Wandeltocht, Rommeltoernooi en nieuwjaarsreceptie 7 januari 2018

Op 7 januari a.s. starten we weer met onze verenigingsactiviteiten. Graag willen we met zoveel mogelijk leden en gezinsleden het nieuwe jaar goed beginnen.

Vanaf 10 uur staat de koffie klaar in de kantine!

Voor de voetballers en voetbalsters is er vanaf ongeveer 11.00 uur een rommeltoernooi gepland, hier kunnen alle senioren heren en dames aan deelnemen. Een ieder wordt verzocht om om 10.45 uur aanwezig te zijn op het veld om de verdeling te kunnen maken.

Naast de voetbalactiviteit zal er een route voor een wandeltocht beschikbaar zijn. De routebeschrijving kan worden meegenomen vanuit de kantine. Er kan tussen 10 en 10.30 uur gestart worden voor de wandeltocht.

Na afloop van het wandelen en voetballen zal “De Vossenberg” de zo bekende boerenkoolmaaltijd serveren. Let op, hiervoor moet wel van tevoren zijn aangemeld. De kosten voor deze maaltijd bedragen € 5 pp. Ook zijn er poffertjes als alternatief, deze kosten bedragen € 2 pp.

Aanmelden voor de activiteiten kan via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon / sms / app bij Wilco Brummel op 06-20107614. De spelers en speelsters van de elftallen wordt verzocht zich aan te melden bij hun leider / trainer die het inventariseert. Aanmelden kan t/m 31 december 2017.

Aansluitend zal dan om 14.00 uur de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in de kantine. Wij zouden het uiteraard leuk vinden als er zoveel mogelijk leden en gezinsleden komen op 7 januari!

Graag tot dan,

Het bestuur van s.v. Wissel.