Nieuw seizoen, nieuw bestuurslid gezocht

Geachte leden,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, hopelijk sportief en succesvol.
In de zomerstop is er keihard gewerkt door diverse vrijwilligers, “met Name Tonnie  Huis in Het Veld”  om onze kantine te moderniseren. Er is inmiddels een nieuwe vloer in gekomen veel schilderwerk verricht, tafels zijn vervangen en stoelen gestraald en behandeld.
Ik persoonlijk vind het helemaal geweldig geworden!

Mannen en dames vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet. We hebben weer een gave gezellige kantine waar we het seizoen en velen daarna gezellig de derde helft uit kunnen voeren.

Zoals in de laatste ledenvergadering aangegeven zijn wij als bestuur op zoek naar versterking.
Nu heeft inmiddels Wilco Brummel laten weten dat ie met ingang van eind dit jaar gaat stoppen met zijn functie als bestuurslid technische zaken.
Wij als bestuur betreuren deze beslissing maar respecteren hem wel.
Aangezien we dan nog met 3 bestuursleden over zullen blijven,(wanneer er voortijdig geen vervanger is gevonden) Zie ik de toekomst voor het bestuur somber in. We hebben al te kennen gegeven dat 4 eigenlijk te weinig is.
Wanneer we met 3 overblijven, is de belasting voor deze resterende bestuursleden dermate groot, ik er niet achter kan staan om op deze voet verder te gaan.

Hierbij dan ook een dringend verzoek aan alle leden:

Wij zoeken bestuursleden die een aanvulling kunnen en willen zijn.
Laat onze vereniging niet in de steek en geef je op!

Met vriendelijke groet,
Harold Sleyster