Wissel krijgt oude bekende op bezoek

Komende zondag krijgt ons elftal bezoek van een oude bekende. Ze zullen aantreden tegen het Zwolse Ulu spor. In het verleden namen beide ploegen het ook al regelmatig tegen elkaar op. 

De wedstrijd in Zwolle werd er één voor Wissel om snel te vergeten. Zij kregen op het veld van Ulu Spor een flinke oor wassing. De ploeg toen nog onder leiding van interim trainer Daan Smid ging die middag met een 9-1 nederlaag terug naar Wissel. Dit affiche stond in het verleden al regelmatig op het programma in de vijfde en zesde klasse. Deze wedstrijd staat altijd garant voor hoop doelpunten. Dat gelden ook voor de laatste vijf ontmoeting op sportpark de Ericaweg tegen Ulu spor.

In het seizoen 2012/’13 namen de ploegen het voor het laatst tegen elkaar op in Wissel. Het werd die middag ook een doelpuntrijk duel. Met een eindstand van 5-3 in het voordeel van de kanaries. Die middag waren het o.a. huidige eerste elftal spelers Niels Opschoor en Gerjan van Laar die beide één doelpunt voor hun rekening namen.

De wedstrijd zal zijn aanvang vinden om 14:00 uur, onder leiding van arbiter T. Oosterman. De pupillen van de week komen uit het jongens zevental onder elf jaar. Dat zijn Tim Fikse en Luuk Wals. Zij zullen de aftrap verrichten.