Lukt het om Wissel om weer te stunten

Komend weekend staat de wedstrijd tegen VV Lettele op het programma voor het eerste elftal van s.v. Wissel. Nu is de vraag de laatste tijd bij het aanbreken van het weekend 'zullen de wedstrijden doorgaan?'.  Deze vraag keert bijna elk weekend terug na de winterstop door het aanhoudende winterweer in ons land.

Mocht de wedstrijd zondag doorgaan voor de mannen van Willem Ligt, dan nemen zij het om 14:00 uur op tegen VV Lettele aan de Ericaweg. De wedstrijd stond al eerder op planning, maar werd afgelast i.v.m. een onbespeelbaar veld. De heenwedstrijd werd verloren met 4-1, dit was tevens de openingswedstrijd van het huidige seizoen. En ook de eerste kennismaking voor ons eerste elftal met de 4e klasse. De goal kwam deze middag van de voet van Remco van Huffelen. Hij zorgde deze zonnige middag voor de eretreffer.

In het seizoen 2014/2015 troffen beide clubs elkaar ook al. Dat seizoen werd de uitwedstrijd ook verloren, maar toen met 3-1. Aan het thuisduel houdt Wissel betere herinneringen over. Die wedstrijd werd namelijk met 2-1 gewonnen. De doelpunten kwamen van Nick van Jole en huidige eerste elftal speler Jan Willem Lagerweij. Hopelijk weet Wissel het zelfde resultaat als toen te behalen tegen de huidige nummer 4 uit de 4e klasse H. Dit zal onder toeziend oog zijn van de Pupillen van de Week Mees van Selm en Ruben Draaijer.