Lukt het Wissel om weer aan te haken bij de rest?

Als het weer het toelaat, dan speelt ons eerste elftal zondag haar eerste thuiswedstrijd in de competitie van 2017. Nadat vorige week de wedstrijden werden afgelast i.v.m. de vele sneeuwval, gaat Wissel zondag wederom proberen om een goed vervolg te geven aan het gelijke spel tegen ABS.

De mannen van Willem Ligt nemen het komende zondag op tegen VV Diepenveen. De ploeg onder leiding van trainer Ralph Mens vinden wij terug op de 10e plaats op de ranglijst. Zij maken een wisselvallig seizoen mee. Diepenveen heeft na de winterstop al twee competitie wedstrijden gespeeld. Deze hebben ze beide verloren tegen Dalfsen en de Gazelle.

In september stond deze ontmoeting ook al op het programma maar toen werd er gespeeld op het sportpark van Diepeveen. Die middag werd er kansloos verloren met 3-0 van Diepenveen. De laatste overwinning tegen de tegenstander van komende zondag komt uit het seizoen 2008/2009. Wissel stond toen nog onder leiding van Harry Veldhuis. Die bekerwedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de kanaries. Doelpunten kwamen van Jeroen Koldenhof en Diepenveen zorgde voor een eigen doelpunt.

Een overwinning is wat Wissel nodig heeft om de aansluiting te houden met de andere ploegen onderin. Als het dezelfde arbeid en strijdlust levert als tegen ABS gaat dat helemaal goed komen. En weten ze hopelijk de punten aan de Ericaweg te houden.