Weet Wissel vervolg te geven aan goed resultaat?

Aankomende zondag gaat ons eerste elftal op bezoek bij de plaatselijke voetbal vereniging van Hoonhorst. Zij gaan proberen het goede resultaat van afgelopen zondag een vervolg te geven. Toen wisten de mannen van Willem Ligt namelijk in de allerlaatste minuut nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

De vorige ontmoeting met de nummer 13 uit de vierde klasse H werd afgesloten met een 3-4 nederlaag. Wel wist Wissel die middag een goeie wedstrijd op de mat te leggen. En dit bood perspectief voor de rest van het seizoen. Die middag kwamen de goals van Remco van Huffelen en tweemaal was het Niels Opschoor die doel trof.
De laatste overwinning in en tegen Hoonhorst dateert alweer uit het seizoen 2006/2007. Het werd toen 3-4 voor Wissel. De 0-3 werd die middag gemaakt door huidige eerste elftal speler Raoul Hanekamp. Dat seizoen sloot Wissel af met een 6de plek en Hoonhorst met een 7de plek. Momenteel bezetten de ploegen de laatste en voorlaatste plek op de ranglijst.

Hopelijk gaat het ons eerste elftal lukken om zondag een passend vervolg te geven aan de start van de tweede seizoenshelft. De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Besselink. Hij zal om 14:00 uur fluiten voor het begin van de wedstrijd. Mocht de wedstrijd door weersomstandigheden onverhoopt niet door gaan, wordt er op het kunstgras van EZC’84 tegen de buurman vv Emst geoefend.