Pupil van de week

De Pupillen van de Week bij de wedstrijd Wissel 1 - IJsselstreek 1 a.s. zondagmiddag  (26 november) zijn Stan de Jong en Djay Koller beiden van het JO9-F1 team. Aanvang wedstrijd: 14.00 uur.

Nieuwe sponsors voor JO13-1

Alle spelers uit het jeugdteam JO13-1 van SV Wissel zijn dit jaar voor het eerst gestart op het grote veld. Aangezien dit voor alle spelers nieuw is, heeft de leiding van het team zich ingezet om dit ook geheel in stijl te doen.

Dit heeft geresulteerd in een enorm aantal sponsoren welke het mogelijk hebben gemaakt dat het team verrast kon worden met nieuwe spullen bestaande uit, een compleet tenue, trainingspakken, sporttassen en twee teamtassen. Twee teamtassen zijn nodig omdat dit gezellige team bestaat uit jongens en meiden.

Dit alles moest natuurlijk worden vastgelegd, waarbij de sponsoren in het zonnetje werden gezet. De voorzitter van SV Wissel heeft de sponsoren dan ook persoonlijk bedankt met een prachtige bos bloemen. Alle bedrijfslogo’s van de sponsoren zijn verdeeld over alle kledingstukken. Met zes sponsoren bleek dit een leuke uitdaging waarbij een ieder blij is met het resultaat.

De club en de leiding van het team bedanken dan ook graag
 - Richard Meines van RM Security
 - Renate Pannekoek van Hippers
 - Maarten Pannekoek van Partyboerderij Vossenberg
 - Koos en Lilian van Selm van de Heggies Speelschuur
 - Frank Vosselman van De Bolster
 - Robert Priem van NiCW.

Voor het team zal de start van het seizoen best een zwaar seizoen worden, maar met zulke prachtige kleding gaat het helemaal goed komen.