De Kleding en Materialen Commissie

 

Wie zijn wij?

De kleding en materialen commissie van S.V. Wissel draagt zorg voor het na streven van de doelstelling: de club S.V. Wissel een eenduidige en uniform uitstraling (performance) te geven zowel binnen als wel buiten de vereniging.

De commissie bestaat uit:

 • Joop Lammen - Aanspreekpunt
 • Gerben Kamphuis
 • Coen Heibrink
 • Rick Wiegman

Onze commissie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wat doen wij?

Wij zijn verantwoordelijk voor de hoofdpunten : Inventarisatie, Reparatie en Beheer

 

 1. Inventarisatie:
  Aan het eind van het seizoen maken wij een inventarisatie (kleding en materialen) van elk team. Zo komen wij erachter of er kleding en materialen kapot zijn en we deze laten repareren of nieuwe moeten bestellen via onze leverancier.
 2. Reparatie:
  Leiders, spelers en/of ouders melden lopende het seizoen als er kleding kapot is, zodat wij hierop kunnen inspelen. U kunt ons bereiken op het bovenstaande emailadres
 3. Beheer:
  Wij zorgen ervoor dat een team het tenue in bruikleen wordt verstrekt. Wij houden hiervan een administratie van bij. Zo is het aan het einde van een seizoen duidelijk welk team wat mist. Ook beheren wij de voetbaltechnische materialen. ( ballen, pionnen, ballenrekken, bidons/bidonrek, waterzak, hesjes, doppen enz.)
  Bij schade/vermissing zijn we genoodzaakt om de kosten te verhalen op de desbetreffende persoon/team, dus ga aub netjes om met de spullen.

 

Wat kunnen leden van ons verwachten?

De leden mogen van ons verwachten dat op termijn de hele club in dezelfde kleding lijn speelt. Hier is natuurlijk tijd voor nodig, omdat het budget niet toelaat om de hele club in 1 jaar te vernieuwen. Daarom zullen wij tijdens de inventarisatie aan het einde van dit seizoen een planning maken. In deze planning staat per seizoen welke teams er een nieuw tenue krijgen. Dit gaat in overleg met de sponsorcommissie en het bestuur.

De leden kunnen natuurlijk ook met vragen bij ons terecht wat betreft kleding en materialen.

 

Wat verwachten wij van onze leden?

Wij verwachten van de leden dat ze netjes met de kleding en materialen omgaan. Mocht er toch reparatie nodig zijn, door normale slijtage meld dit dan zo spoedig mogelijk aan ons.